You, the petitioner
20210924 173345

Horeca, controleer alsjeblieft de QR-code

11 signatures

Controle op de QR-code in de horeca geeft velen een veilig gevoel. Velen durven niet naar de horeca als die niet gaat controleren op de QR-code. Daarom roep ik de horeca op om alsjeblieft de QR-code te controleren. Zodat er gebeurt wat goed is voor de meeste mensen in onze samenleving.

Petition

We

Nederlanders die een zo veilig mogelijke omgeving willen om uit te gaan.

 

observe

Dat onze veiligheid in het geding is als de horeca zich niet houdt aan de verplichting om de QR-code te kontroleren en diegenen te weigeren die geen geldige QR-code hebben.

 

and request

  • de horeca, en ieder die geacht wordt om de QR-code te controleren, om zich aan die regel te houden om ons op die manier zoveel mogelijk te vrijwaren van corona besmettingen.
  • uitbaters en hun personeel - die zich niet aan de regels betreffende de QR code willen houden - om dat duidelijk kenbaar te maken aan hun gasten, zodat deze een afgewogen keuze kunnen maken of ze wel dan niet deze gelegenheid willen betreden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Aatske Buggenhout  

History

Signatures