U, de petitionaris

Het scheppen van heel veel extra duurzame, zinvolle banen is de enige oplossing

33 ondertekeningen

Om Nederland uit het diepe economische moeras te trekken, moet voor het kabinet het scheppen van honderdduizenden (zinvolle) banen prioriteit nummer 1 worden. Daarvoor moeten op korte termijn allerlei werkgelegenheidsprojecten worden gestart. Alleen dan kan de negatieve spiraal doorbroken worden.

Petitie

Wij

Bezorgde burgers van Nederland

 

constateren dat:

Dat Nederland pijlsnel afglijdt op de internationale ladder. In de Europese Unie loopt de werkloosheid in Nederland het snelste op, is de inflatie bijna het hoogste en de economische groei ver beneden het gemiddelde. Bij het kabinet ontbreekt elke toekomstvisie en wordt er slechts blind bezuinigd. Wij zien dat niet over echte oplossingen wordt gesproken: het opzetten van een duurzame, stabiele economie en het scheppen van zoveel mogelijk banen.

 

en verzoeken

Dat het zittende kabinet per direct aan de slag gaat om verdere stijging van de werkloosheid tegen te gaan. Dat op 1 januari 2014 er een concreet plan is om op 1 januari 2017 500.000 extra(!) banen gerealiseerd te hebben, die zinvol zijn en duurzaam. Dat het kabinet de echte (niet officiƫle) werkloosheid (werkloos, ZZP'ers, bijstand,...) voor 2020 terug heeft gedrongen tot max. 5%. Dat dit streven voor elk kabinet prioriteit nummer 1 is en blijft.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
23-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Chris Rozema 

Geschiedenis

Ondertekeningen