You, the petitioner
640px cruyff court heerenveen 02

Help Warande aan een Johan Cruyffcourt

392 signatures

Mijn zoon krijgt volgende week de gelegenheid om zijn idee te presenteren op de Kinder-Ideeënmarkt. Zijn concept omvat de ontwikkeling van een (Johan Cruijff) sportcourt/multicourt in de nieuwbouwwijk Warande, op de locatie van het Olmenpark.

Petition

We

kinderen van Warande en supporters

 

establish that:

We pleiten voor een plek waar kinderen kunnen groeien, samenkomen en sporten. Sporten is van vitaal belang voor iedereen en bevordert de verbondenheid onder kinderen. Op een speelplaats/sportcourt leer je vriendschappen sluiten, samen sporten, spelen, winnen en verliezen: dit gaat eenzaamheid tegen en versterkt je sociale netwerk. Door bewoners van de buurt met elkaar te laten verbinden wordt deze veiliger en gezelliger.

 

and request

Momenteel is er slechts één Johan Cruijff Court in de hele gemeente Lelystad, dat werd gebouwd in 2003. Het is tijd voor vernieuwing! Door het ondertekenen van deze petitie kunnen we de gemeenteraad ervan overtuigen dat een sportveld zeer gewenst is in onze buurt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Lelystad 
Petition desk:
Closing date:
2024-07-31 
Lead petitioner:
Joyce Honingh 

History

Signatures