You, the petitioner
Hofplein rotterdam klein

Help Hofplein Rotterdam behouden

7,331 signatures

De Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur wil Hofplein Rotterdam voor de helft korten in subsidie. Dit mag niet gebeuren! Help Hofplein Rotterdam te behouden voor haar leerlingen, studenten en trouwe bezoekers, door mee te werken aan onze petitie!

Petition

We

4.000 jongeren (6 tot 26 jaar) wekelijks actief in hun vrije tijd + honderden havo/vwo, MBO en HBO studenten

 

establish that:

dat door de economische crisis ook de kunst en cultuursector moet bezuinigen geen verrassing is. Maar als wij met de helft gekort worden, dit grote gevolgen heeft voor ons voortbestaan! Terwijl Hofplein Rotterdam zonder enig onderscheid, al 25 jaar aan kinderen en jongeren de fascinatie voor theater en kunst biedt. Een tweede huis en een gestructureerde veilige omgeving waarbinnen plaats is voor de emotionele, sociale en culturele ontwikkeling.

 

and request

ieders steun, deze kunnen we meer dan ooit goed gebruiken! Help ons de komende jaren nog meer van die prachtige voorstellingen te maken, duizenden jongeren en leerlingen zang-, spel- en danslessen te geven en honderden studenten een waardevol diploma te laten behalen op havo-, vwo-, mbo- of hbo-niveau! Wij vragen het College en de Gemeenteraad van Rotterdam om het voortbestaan van Hofplein Rotterdam niet in gevaar te brengen!!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Rotterdam 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-10 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Louis Lemaire 
Organisation:
Hofplein Rotterdam 
Website:

History

Signatures