You, the petitioner
Zandvoort300x200

Haal de Formule 1 terug naar Nederland

5,069 signatures

Racingnews365.nl wil dat de gemeente Zandvoort, de provincie en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport een haalbaarheidsonderzoek verrichten waarin de mogelijkheden onderzocht worden om de F1 terug te halen naar Nederland.

Teken de petitie en spreek je steun uit!

Petition

We

Racingnews365.nl en duizenden Formule 1-liefhebbers

 

observe

Dat er tot op heden vaak gesproken is over een F1 race in Nederland, maar er nooit actie ondernomen wordt om de mogelijkheden in kaart te brengen.

Dat alle uitspraken die er gedaan worden over de mogelijkheden om een F1 race te houden op Zandvoort berusten op aannames en ons inziens niet zijn gebaseerd op een gedegen en gericht onderzoek

 

and request

Om een haalbaarheidsonderzoek op te starten waarin gekeken wordt naar: 1. De benodigde aanpassingen van het circuit en accommodatie 2. Logistiek plan voor het managen van de bezoekersstromen 3. Bijbehorende kosten en baten, voor zowel de eenmalige kosten als de jaarlijkse kosten en opbrengsten 4. Initiatieven vanuit het bedrijfsleven die kunnen helpen bij de realisatie van dit plan

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zandvoort 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-01 
Lead petitioner:
Racingnews365.nl 
Organisation:
Racingnews365.nl 
Website:

History

Signatures