U, de petitionaris

Geer en Goor moeten door!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Wij pleiten voor Geer en Goor moeten door. Breng dit duo weer terug op de buis, zodat wij ons weer de ballen uit de broek kunnen lachen!

Petitie

Wij

Jon Ruigrok en Marthijn van Steinvoorn, de hosts van Druktemakkers de Podcast

 

constateren dat:

Nederland dit duo niet kan missen op de Nederlandse televisie. Na alle compilaties al 437x bekeken te hebben is het tijd voor actie. We hebben de humor nodig van Gerard Joling en Gordon.

 

en verzoeken

Dat een omroep, productiemaatschappij of zender er voor gaat zorgen dat Nederland weer kan genieten van dit meesterlijke duo.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Druktemakkers de Podcast 
Organisatie:
Druktemaker 

Geschiedenis

Ondertekeningen