You, the petitioner

Geen toilettten in de trein

9 signatures

In de nieuwe sprintertreinen zitten geen toiletten meer. Dat is een goede ontwikkeling. Het maakt de treinen hygiënischer, schoner en het geeft minder vieze luchtjes. Bovendien houdt het zeikerds uit de trein. Daarom moeten de sprintertreinen vrij van toiletten blijven!

Petition

We

treinreizigers en gebruikmakers van de nieuwe sprintertreinen

 

observe

dat de nieuwe sprintertreinen geen (passagiers-)toiletten hebben; dat dit geen enkel probleem is, omdat genoemde treinen op korte trajecten worden ingezet, zodat het voor een korte tijd niet kunnen beschikken over toiletgelegenheid niet tot problemen hoeft te leiden; dat het ontbreken van toiletten zelfs een positief effect op de uitstraling van de treinen heeft, aangezien deze onhygiënische, vieze en onwelriekende ruimte nu immers ontbreekt; dat sommigen hier een probleem van maken; dat zij voor aanvang van hun treinreis of na aanloop hiervan voldoende gelegenheid hebben hun behoefte te doen,

 

and request

de sprintertreinen vrij van toiletten (voor passagiers) te houden en géén gehoor te geven aan de wensen van sommigen in de maatschappij, die kennelijk problemen hebben met het voor korte tijd ophouden van hun behoefte in de trein. Auto's, ov-bussen, trams, metro's en pontveren functioneren immers ook zonder toiletten én zonder problemen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Nederlandse Spoorwegen 
Petition desk:
Closing date:
2011-01-28 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Pascal de Goede 

History

Signatures