U, de petitionaris
Vergelijkend

Geen hoogbouw in het Postlaantje

297 ondertekeningen

Woningbouwvereniging Uwoon en het College van B&W zijn voornemens langs het Postlaantje een flat neer te zetten van 14 meter (4,5 laag) en een stukje van 9 meter. Zo'n grote gevelwand past niet bij het dorpskarakter dat de gemeente zegt na te streven bij nieuwbouwprojecten.

Petitie

Wij

Omwonenden van het project, bewoners en bezoekers van Ermelo die het dorp een warm hart toedragen...

 

constateren

Dat er een project goedgekeurd dreigt te worden dat niet binnen het Ermelose dorpskarakter past. Een project dat aan een plein zou kunnen staan, maar niet aan een klein smal krom straatje als het Postlaantje. Het project past niet binnen de recentelijk opgestelde gemeentelijke beleidsstukken met uitgangspunten voor o.a. inbreidingsprojecten in het centrum. De financiele balans van Uwoon lijkt nu het belangrijkste uitgangspunt voor het project.

 

en verzoeken

Dat de gemeenteraad zich ervoor hoedt dat er, misschien wel voor de komende 100 jaar, een massale gevelwand komt te staan, die niet in het dorpscentrum past, terwijl er goede alternatieven bestaan. Wij zouden willen dat er teruggegrepen wordt naar beleidsstukken als Structuurvisie Ermelo 2025 en Beter Ermelo Masterplan, waarin concrete uitgangspunten zijn opgesteld, zodat er een passend plan uitgevoerd wordt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Ermelo 
Petitieloket:
Einddatum:
31-12-2016 
Organisatie:
bewoners Postlaantje 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Kom je ook naar deze belangrijke commissievergadering...?!!!

Hallo allemaal,

Ten eerste willen we jullie natuurlijk bedanken voor jullie handtekening waarmee jullie onze petitie hebben gesteund. In het totaal hebben we nu al bijna 800 handtekeningen van mensen die het met ons eens zijn dat het project van Uwoon niet op de lokatie past.

+Lees meer...

Dat mogen er natuurlijk meer worden - als je nog mensen kent waarvan je denkt dat ze het met ons eens zijn, stuur de link gerust door!

Inhoudelijk is er nu weinig te melden, maar op 1 maart aanstaande, om 19.30, vergadert de Commissie Infrastructuur en Ruimte. Onder andere de ontwikkelingen op het terrein Postlaantje/Kerklaan staan op de agenda. Het is een openbare vergadering, dus iedereen die het aangaat is welkom!

Misschien tot dinsdag!

24-02-2016