You, the petitioner
Petitie geendoodsteekvoorderoos 320

Geen doodsteek voor OJC De Roos

550 signatures

Protest tegen de plannen van de gemeente Deurne om te bezuinigen ten koste van OJC De Roos. Dit zal het einde betekenen van een jongerencentrum met een 'alternatief' karakter en een inmiddels 40 jaar oude traditie. Jongeren hebben een eigen plek nodig, niet een ruimte om te moeten verhuren!

Petition

We

vrienden van OJC De Roos (de voormalige OJC De Boerderij in Deurne)

 

establish that:

dat de gemeente Deurne voornemens is een bezuinigingsoperatie door te voeren waar OJC De Roos het slachtoffer van dreigt te worden. Dit betekent óf het failliet van OJC de Roos óf het omturnen tot een op drankomzet gebaseerde concurrent voor de horeca in Deurne. Hoeveel alcohol moeten we door de strot van onze jeugd gieten om OJC de Roos open te kunnen houden? Ook jongeren in Deurne hebben een eigen plek nodig. En die plek was er, is er en moet ook in de toekomst blijven: OJC De Roos!

 

and request

de Raad van de gemeente Deurne om niet te bezuinigen ten koste van OJC De Roos, zodat het ook in de toekomst een OPEN centrum blijft voor jongeren en wel een OJC met een eigen karakter waaraan al sinds 1972 behoefte is! Deurne wil geen hangjongeren en zit ook niet te wachten op nog een commerciële horecagelegenheid erbij! Daarom: Handen af van OJC De Roos!!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Deurne 
Petition desk:
Closing date:
2016-09-01 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Reunie Boerderij Deurne 
Website:

History

Signatures