You, the petitioner

Geen contant dan gratis ov-chipkaart

3 signatures

Het is begrijpelijk dat die arme buschauffeurs bibberen bij het idee om overvallen te worden. Maar om hier de reiziger de dupe van te laten zijn is ook niet wenselijk. Daarom moet als de optie vervalt om te reizen zonder ov-chipkaart deze in ieder geval gratis worden verstrekt.

Petition

We

De reizigers die keer en keer worden gepiepeld en die niet noodgedwongen extra kosten willen maken om te reizen waar we niets voor terugkrijgen.

 

observe

Dat door vele overvallen de dames en heren buschauffeurs bang zijn geworden en nu geen kassa meer willen meenemen. Gefaseerd gaat nu de optie om contant te betalen eruit. Pinautomaten in de bus lijkt een goede optie maar verschuift het risico van de chauffeur naar de klant en is onwerkbaar in verband met tijdsdruk.

 

and request

Verstrekking van een gratis ov-chipkaart moet worden bekostigd door het vervoersbedrijf. Dit valt namelijk onder het bedrijfsrisico en mag niet voor rekening komen van de klant.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-07-25 
Lead petitioner:
A.H.J. van Gool 
Organisation:
De mondige reiziger 
Website:

History

Signatures