U, de petitionaris
Eu

Geef voor de verkiezingen de namen van de omgekochte politici

8 ondertekeningen

Er zijn eenzijdige 'geruchten' in omloop gebracht via de Tsjechische geheime diensten, dat er Russisch geld is uitgedeeld aan individuele Nederlandse politici en partijen ter beïnvloeding van de politieke verhoudingen en verkiezingen in Nederland en Europa.

Petitie

Wij

kiesgerechtigden

 

constateren dat:

  • er Russisch geld uitgedeeld zou zijn aan politici en partijen ter beïnvloeding van de politieke verhoudingen en verkiezingen in Nederland en Europa
  • het kabinet weigert deze geruchten en de daarbij betrokken namen te openbaren
  • dit een ongeoorloofde interventie is in de onafhankelijkheid van de komende Europese verkiezingen
  • het zorgelijk is als kiezers niet weten of zij gedurende de komende Europese verkiezingen op 6 juni 2024 op kandidaten stemmen die zich bezig houden met omkoopbare en mogelijk criminele activiteiten
  • ondertekenaars van deze petitie - vanwege deze opgelegde geheimhouding - hun stem aan de Europese verkiezingen zullen onthouden.

 

en verzoeken

vóór de datum van de Europese verkiezingen de feitelijke namen van individuen en partijen aan te leveren die door de Tsjechische veiligheidsdiensten zijn genoemd in dit verband.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
04-06-2024 
Petitionaris:
Ernst van Damme 
Organisatie:
Lijstvandamme 

Geschiedenis

Ondertekeningen