You, the petitioner
Eu

Geef voor de verkiezingen de namen van de omgekochte politici

10 signatures

Er zijn eenzijdige 'geruchten' in omloop gebracht via de Tsjechische geheime diensten, dat er Russisch geld is uitgedeeld aan individuele Nederlandse politici en partijen ter beïnvloeding van de politieke verhoudingen en verkiezingen in Nederland en Europa.

Petition

We

kiesgerechtigden

 

establish that:

  • er Russisch geld uitgedeeld zou zijn aan politici en partijen ter beïnvloeding van de politieke verhoudingen en verkiezingen in Nederland en Europa
  • het kabinet weigert deze geruchten en de daarbij betrokken namen te openbaren
  • dit een ongeoorloofde interventie is in de onafhankelijkheid van de komende Europese verkiezingen
  • het zorgelijk is als kiezers niet weten of zij gedurende de komende Europese verkiezingen op 6 juni 2024 op kandidaten stemmen die zich bezig houden met omkoopbare en mogelijk criminele activiteiten
  • ondertekenaars van deze petitie - vanwege deze opgelegde geheimhouding - hun stem aan de Europese verkiezingen zullen onthouden.

 

and request

vóór de datum van de Europese verkiezingen de feitelijke namen van individuen en partijen aan te leveren die door de Tsjechische veiligheidsdiensten zijn genoemd in dit verband.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-04 
Lead petitioner:
Ernst van Damme 
Organisation:
Lijstvandamme 

History

Signatures