You, the petitioner

Geef hoop

2 signatures

Hoeveel Nederlanders hebben geen zin meet in het leven - door decennia armoede, uitzichtloosheid, wanhoop? En dan woon je nog in Nederland, dus "je bent nog goed af" dan het overgrootste deel van de wereld. Maar wat als nu blijkt dat dit gewoon niet werkt en dat het voor een aanzienlijk aantal Nederlanders echt niet meer hoeft en dat ze eigenlijk liever dood zouden zijn? Zou dat een signaal zijn dat de regering het daadwerkelijk helemaal fout heeft aangepakt de laatste jaren?

Petition

We

Wij hoeven niet meer, wij willen niet meer

 

observe

  • Deze samenleving, deze wereld heeft geen enkele toegevoegde waarde meer voor ons en wij voegen zelf niets meer toe aan de wereld.

  • We komen tot de conclusie dat de ongelijkheid en de armoede ons elke hoop ontneemt. Het leven gaat aan ons voorbij.

  • We geven een serieus signaal af. Deze wereld is wat ons betreft kapot en we willen niet meer.

  • De overheid moet stappen nemen om ons weer hoop in het leven te geven - en een groot deel daarvan is het gebrek aan hoop, armoede, genegeerd worden, er niet toe doen.

 

and request

geef ons hoop!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Khannea Sun Tzu 

History

Signatures