You, the petitioner
Pip en max

Geef honden ook afkoeling in het water bij Leisureland Wilp

405 signatures

Het is belangrijk dat gemeente Voorst in hun beleid voor een veilige leefomgeving aandacht besteden aan goed bereikbare en veilige losloopgebieden in hun gemeente.

Tijd dat hond en baas wat meer ruimte krijgen. Deze petitie willen we aanbieden bij de Gemeente Voorst en Leisureland voor meer ruimte en mogelijkheden voor hondenbezitters.

Petition

We

Hondenbezitters van Deventer, Twello, Wilp, Posterenk, Spekhoek en omgeving, in samenwerking met stichting Hondenspel voor het welzijn van mens en dier.

 

observe

  • Leisureland heeft een van de vele strandjes waar je met je hond in de winter mag komen
  • in de zomer is er geen mogelijkheid om honden te laten zwemmen/uitlaten bij Leisureland Bussloo.
  • Met een hondenstrand is er genoeg ruimte voor een dag vol plezier voor zowel mens als hond, dit kan zo het leukste hondenuitlaatplaats van de Achterhoek worden.

 

and request

om het hele jaar een hondenstrand aan te wijzen om de honden zonder overlast voor anderen te laten wandelen/spelen en zwemmen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Voorst 
Petition desk:
Lead petitioner:
MG Van de Kerkhof 
Organisation:
Hondenspel stichting 

History

Signatures