You, the petitioner
Image.aspx

Fietsen Geuzenveste

68 signatures

Op 1 februari jl. hebben de bewoners van Geuzenveste een brief ontvangen met daarin de mededeling dat het niet is toegestaan fietsen in de parkeergarage te zetten. Dit was al zo, maar in de toekomst wordt hiertegen handhavend opgetreden. Fietsen worden per 13-3-'16 uit de garage verwijderd.

Petition

We

Bewoners van Geuzenveste

 

observe

Het stallen van de fiets in de garage is niet toegestaan volgens het Huishoudelijk Reglement en de Splitsingsakte. Dit vanwege de veiligheid (belemmering vluchtpaden) en omvallende fietsen zouden auto's kunnen beschadigen. Hiermee wordt het naleven van de regels belangrijker dan het belang v/d bewoners. Niet alleen worden de regels nu het doel, het weegt ook niet op tegen het ongemak voor bewoners bij het stallen van hun fiets elders.

 

and request

Er staan tientallen fietsen in de garage. Dat betekent tientallen bewoners die hun fiets momenteel in de garage stallen. Laten we samen in ieder geval voor die bewoners een oplossing proberen te zoeken voor het stallen van de fietsen. Je fiets buiten parkeren is geen optie (die worden hier regelmatig gestolen) en je fiets parkeren in de berging vergt veel ongemak bij dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld: een nieuwe (afgesloten) stalling (in garage).

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2016-03-12 
Lead petitioner:
Fietsen Geuzenveste 

History

Signatures