You, the petitioner

De volgende personen verbannen van het Volendammer kermis hit festival!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn (de kermis mijden). De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


De volgende personen moeten verbannen worden van het Volendammer kermis hit festival: ___

Petition

We

De nederige bevolking van Volendam

 

observe

Dat de bewoners jaarlijks gebukt gaan onder de psychische teistering en marteling doordat ze deze helse “muziek” moeten doorstaan van deze “artiesten”, die niet inzien wat voor schade ze aanrichten bij de Volendamse gemeenschap.

 

and request

Dat deze personen per direct levenslang verbannen worden van de kermis cd’s, clips, optredens en alles wat daarmee te maken heeft! Laten we het gezellig houden!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Edam-Volendam 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Waldo de Vries  
Organisation:
Kermis gezellig  

History

Signatures