U, de petitionaris

CSGO CASES LEGAAL NEDERLAND EN BELGIE

  • Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over.

  • Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat en waarom er niet geluisterd wordt naar de klacht.

  • De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt ook persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Alles wat binnenkomt via alle kanalen vormt samen een petitie zeg maar. Wat u vraagt wordt ook doorgerekend en uitgerekend als het bedrijf dat niet al heeft gedaan. Originele en nieuwe vragen gaan doorgaans ook direct door naar de directie of het hoofd van de marketing!

  • Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven. Als er veel reacties komen kan dat de rekensom die ze maken veranderen, eventueel na een extra marktonderzoek.

  • Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

En Counter Strike Global Offensive is niet meer speelbaar sinds 27 september?


hoi, vind jij ook dat wij gewoon weer de csgo cases moeten kunnen openen? teken dan deze petitie om het weer mogelijk te maken om voor de fanaten het weer terug te brengen

Petitie

Wij

wij vinden dat het openen van csgo cases weer moet kunnen in nederland, sinds online gokken ook mag

 

constateren dat:

wij constateren dat er veel factoren zijn waarom het weer legaal moet worden Entertainmentwaarde: Het openen van cases in CS:GO kan een spannende ervaring zijn voor spelers. Het geeft hen de kans om zeldzame of waardevolle cosmetische items te verkrijgen.

Handelsmogelijkheden: Veel spelers genieten van het verhandelen van de items die ze verkrijgen uit cases, en dit kan een actieve economie creƫren binnen de CS:GO-community.

 

en verzoeken

wij verzoeken ook om Beperkingen voor minderjarigen: strengere regels om minderjarige spelers te beschermen, zoals het verplicht stellen van ouderlijke toestemming voor het openen van cases en het voorkomen van ongewenste financiƫle uitgaven door minderjarigen en

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-01-2024 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen