You, the petitioner
Img 0427

Beperk de bevoegdheid van de WHO

73 signatures

Eind mei zullen de lidstaten die de World Health Organisation (WHO) besturen stemmen over een nieuw pandemieverdrag en amendementen op de Internationale Gezondheidsregeling (IHR). Ze moeten stemmen over een aanzienlijke uitbreiding van de bevoegdheden van de WHO en directeur-generaal Tedros.

Petition

We

kiesgerechtigde burgers

 

establish that:

  • het verlenen van bevoegdheden aan de World Health Organisation (WHO) met betrekking tot pandemie├źn en bijbehorende maatregelen
  • dit in strijd is met onze democratische waarden en autonomie
  • de bevoegdheid over het pandemieverdrag en de Internationale Gezondheidsregeling (IHR) niet overgedragen moet worden aan de WHO.

 

and request

dat de bevoegdheid om beslissingen te nemen over pandemie├źn en gerelateerde maatregelen te allen tijde bij de Nederlandse bevolking te houden, om de autonomie, zelfbeschikking en democratie te waarborgen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-07-16 
Lead petitioner:
Isabelle Timmermans 

History

Signatures