U, de petitionaris

Wij willen dat Isaac Opoku in Wageningen blijft!

3.105 ondertekeningen

De Wageningse gemeenschap is hevig geschokt door de mogelijke uitzetting van onze stadsgenoot Isaac Opoku, die al 11 jaar in Wageningen woont.

Petitie

Wij

De Wageningse gemeenschap is hevig geschokt door de mogelijke uitzetting van onze stadsgenoot Isaac Opoku, die al 11 jaar in Wageningen woont.

 

constateren dat:

Isaac is geboren in Ghana. Vanaf zijn 1e jaar is hij door zijn oma opgevoed en heeft hij zijn moeder niet meer gezien. Oma is inmiddels overleden. Toen Isaac 8 jaar oud was, is hij door zijn vader, die een verblijfsvergunning in Nederland heeft, naar Wageningen gehaald. Voor zover wij begrijpen zijn daarna de benodigde procedures niet goed afgewikkeld. Waar en door wie fouten zijn gemaakt weten wij niet precies. Maar wat we wel weten is dat Isaac in de afgelopen elf jaar een enorme plaats in de Wageningse gemeenschap heeft ingenomen en inneemt. Eerst als leerling van de Montessorischool, later als leerling van OSG Pantarijn en Het Streek en als student op het ROC Rijn IJssel. Maar ook in zijn voetbalclub, als sportcoach bij welzijnsorganisatie Welvada, en altijd, al elf jaar lang, als vriend van heel veel Wageningse jongeren.

 

en verzoeken

Wij vragen staatssecretaris Albayrak dringend om van haar discretionaire bevoegdheid gebruik te maken en op humanitaire gronden Isaac Opoku een verblijfsvergunning te verlenen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Wageningen 
Petitieloket:
Einddatum:
31-08-2009 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
Ferdinand Diesman 
Organisatie:
Wageningen Komt In Opstand 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen