You, the petitioner

Wij willen dat Isaac Opoku in Wageningen blijft!

3,105 signatures

De Wageningse gemeenschap is hevig geschokt door de mogelijke uitzetting van onze stadsgenoot Isaac Opoku, die al 11 jaar in Wageningen woont.

Petition

We

De Wageningse gemeenschap is hevig geschokt door de mogelijke uitzetting van onze stadsgenoot Isaac Opoku, die al 11 jaar in Wageningen woont.

 

establish that:

Isaac is geboren in Ghana. Vanaf zijn 1e jaar is hij door zijn oma opgevoed en heeft hij zijn moeder niet meer gezien. Oma is inmiddels overleden. Toen Isaac 8 jaar oud was, is hij door zijn vader, die een verblijfsvergunning in Nederland heeft, naar Wageningen gehaald. Voor zover wij begrijpen zijn daarna de benodigde procedures niet goed afgewikkeld. Waar en door wie fouten zijn gemaakt weten wij niet precies. Maar wat we wel weten is dat Isaac in de afgelopen elf jaar een enorme plaats in de Wageningse gemeenschap heeft ingenomen en inneemt. Eerst als leerling van de Montessorischool, later als leerling van OSG Pantarijn en Het Streek en als student op het ROC Rijn IJssel. Maar ook in zijn voetbalclub, als sportcoach bij welzijnsorganisatie Welvada, en altijd, al elf jaar lang, als vriend van heel veel Wageningse jongeren.

 

and request

Wij vragen staatssecretaris Albayrak dringend om van haar discretionaire bevoegdheid gebruik te maken en op humanitaire gronden Isaac Opoku een verblijfsvergunning te verlenen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Wageningen 
Petition desk:
Closing date:
2009-08-31 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Ferdinand Diesman 
Organisation:
Wageningen Komt In Opstand 
Website:

History

Signatures